foto-alexandra

Mensen interesseren me. Ik ben nieuwsgierig naar ieders beweegredenen en gedrag. In ons gezin met vijf kinderen was er altijd reuring. Hierin heb ik veel geleerd over overleven en communicatie. Het thema contact is een rode draad in mijn professionele leven.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we vanuit ons eigen talent verbinding leggen met de ander, we beter kunnen samenwerken. Samenwerken op basis van respect en gedeeld waarden en principes.

In verbinding kan iedereen het potentieel van de wereld helpen gestalte te geven. Zo bouwen we op onze eigen manier en vanuit onze kracht aan duurzame relaties in een duurzame wereld en dragen we samen bij aan een mooiere en beter functionerende wereld.

Ik voel een grote liefde en respect voor de natuur. Hier laad ik mij op, ontspan en geniet ik. De natuur staat voor mij voor de verbinding en de beweging tussen onze innerlijke natuur als wel de natuur om ons heen. Hierin zie ik de magie en de kracht van het leven.

Geintrigeerd ben ik door onze schaduwzijde. Wanneer je je schaduwkanten kunt erkennen sterkt dit je om leiding te nemen over wie je bent. Vaak zijn dit de aspecten die je wegdrukt omdat ze niet sociaal wenselijk zijn, niet geaccepteerd, in de eerste plaats door jezelf. Wanneer je hier ruimte aan geeft kun je dit in eigendom nemen en maak je van jezelf een completer mens.

Ik word blij van dansen. Het lichaam in beweging brengen en me mee laten voeren op muziek. Speciale passie heb ik voor Flamenco. Met veel plezier volg ik met regelmaat lessen in NL en Spanje.

De tantrische traditie is een grote inspiratiebron voor me. Sinds 2002 leer, ervaar en assisteer ik bij het Centrum voor Tantra te Amsterdam.

Ik ben opgeleid tot drama-therapeute, actrice en coach. Met een jarenlange ervaring als actrice in veelal interactieve voorstellingen heb ik aan den lijve ondervonden wanneer je wel of niet je doel bereikt met je verhaal en wat je te doen hebt wanneer dit niet het geval is.

Ik werk sinds 2006 als presentatiecoach, in zowel het bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties met zowel trainees als wel leden van Raden van Bestuur.

 

 

“Out beyond ideas of wrongdoing
and rightdoing there is a field.
I’ll meet you there.” 

Jalal ad-Din Rumi

Facebook
Twitter
LinkedIn
[siteorigin_widget_vc]