Bol
Ster medium
Ster medium
Ster groot

Contact en communicatie is een rode draad in mijn persoonlijke en in mijn professionele leven. Als nakomer in een gezin met vijf kinderen heb ik hier veel over geleerd; ook ik wilde gezien en gehoord worden.

Na mijn opleiding tot dramatherapeute ben ik een theateropleiding gaan volgen om mij, in mijn gevoeligheid, nog meer te leren uitdrukken. Ik vond het heel spannend om mijn ware ik te laten zien.

Mijn persoonlijke reis “van buiten-naar binnen” heb ik dus via mijn studies gelopen; drama-therapeute, actrice en effortless coach.

Met een jarenlange ervaring als actrice in veelal interactieve voorstellingen heb ik aan den lijve ondervonden wanneer je je doel bereikt en wat je te doen staat wanneer dit niet zo is. En nu acteer ik vanuit mijn eigen rol.

Graag ondersteun ik je in dit proces, zodat jij op jouw manier weer kunt bijdragen aan een wereld in verbinding. Want het kan spannend voelen om zichtbaar te worden met wat jij te vertellen hebt – alsof je kop eraf gaat. I’ve been there!

Met mijn sterrenbeeld Stier houd ik van praktisch en hands-on werken en ben ik loyaal. Ik houd ook van schoonheid, lekker eten en van de zon, de bergen en de zee.

Ik voel een grote liefde en respect voor de natuur. Ik kan enorm genieten van de weidsheid van de zee, de wind door mijn haar, het zand onder mijn voeten…. Ultiem geluk!

Twee keer heb ik een vision quest gedaan waarin ik de verbinding tussen mijn innerlijke natuur en de natuur om mij heen heb ervaren; een magische en krachtige ervaring, die me veel heeft gebracht.

Een speciale liefde heb ik voor zuid-Spanje, hier leef en vier ik mijn passie voor Flamenco. Ik heb daar nog meer geleerd over het innemen van mijn plek en kan mij volledig uiten in zowel de vrolijkheid en schoonheid als de rauwheid en pijn van het leven. Het is voeding voor mijn ziel.

Ik werk sinds 2006 als presentatiecoach, in zowel het bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties met zowel trainees als leden van Raden van Bestuur.

Graag ondersteun ik jou in hoe (je) te presenteren, je plek in te nemen en regie te nemen over je leven. Ik werk ervarings- en lichaamsgericht en confronteer je op liefdevolle wijze waar nodig. Ik kijk uit naar een ontmoeting!

Bel me om te sparren over wat je nodig hebt en hoe ik je kan helpen. Ik ben bereikbaar op 06-24669424

Bol
“Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I will meet you there.”
Rumi
Winkelmandje