Bol
Ster groot

Personal Coaching

Jouw traject voor een moeiteloos leven

loop je vast op bepaalde thema’s, voel je onvrede in je leven?

wil je ondersteuning in persoonlijke groei?

wil je vanuit moeiteloosheid leven en werken?

Ster groot

In een coachingstraject kijken we naar je drijfveren en verlangens en naar wat je in de weg zit om die te verwezenlijken.

Ster klein

Werkwijze

In de sessies onderzoeken we je vraag en de thema’s die dit oproept. En om voorbij de ratio te kunnen komen, gebruik ik diverse krachtige interventies. Zo kunnen we werken op de laag van beperkende overtuigingen, onverwerkte emoties en de triggers die hieraan ten grondslag liggen.

Alles wat je hierin tegenkomt is welkom, zoals de aspecten die we als onze schaduwzijde bestempelen, je zelfoordeel of het grote niet-weten.

Wanneer je eerdere gebeurtenissen emotioneel niet kon verwerken waardoor er een lading in je systeem is opgeslagen, kunnen we in de sessies deze lading ontladen en alsnog integreren, zodat er transformatie kan plaatsvinden.

Je gaat meer vrijheid in handelen ervaren, meer innerlijke rust en meer contact met wie jij in wezen bent. Vanuit het overleven ga je naar een leven met meer vertrouwen en moeiteloosheid. Om jouw volledige potentieel te kunnen leven!

Wat is effortless coaching

Effortless coaching richt zich op het behalen en behouden van een moeiteloos leven. En wordt gedragen door de visie dat alles met elkaar verbonden is en zodra er iets in jou verandert, dit zijn invloed heeft op de wereld om je heen.

Je gaat als vanzelfsprekend je eigen ruimte innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en je maakt intuïtief de juiste keuzes. Moeiteloos ga je met de stroom van het leven mee.

Wat is reading/healing

Ook ben ik opgeleid tot reader/healer en geef ik sessies waarin we op zielsniveau kijken welke route je hebt afgelegd via bepaalde patronen. Ik werk met de Akasha Kronieken, wat betekent dat onbewuste informatie bewust gemaakt kan worden en er zo de mogelijkheid tot integratie ontstaat, in het hart.

Deze werkwijze is geschikt om inzicht te krijgen in diepgewortelde patronen op thema’s als veiligheid, creativiteit, je eigen weg gaan, je communicatie en expressie en je verbinding met het hogere.

Bol
1-BLOB BLAUW-10

Wil je meer vanuit ontspanning en vertrouwen kunnen leven?

Vraag hier een gratis ontdekkingssesie aan.
Weet je welkom!

Fear is the problem and Love is the solution.
J Campbell (physicist)
Winkelmandje